Bolti előkészítő tanfolyam

Bolti előkészítő tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Bolti előkészítő, Bolti előkészítő tanfolyam, Felnőttképzés

Bolti előkészítő képes kereskedelmi egységekben az áruk raktárból való kijuttatását, a polcok és rakodóterületek feltöltését, az áruk és a raktár, illetve a rakodóterületek tisztán és rendben tartását végzi. A raklapon, konténerben vagy egyéb módon tárolt árut átveszi, a szállítói csomagolásból kicsomagolja. Ellenőrzi az árut és a csomagolás sérüléseit jelzi a vezetőjének. A megadott szempontok szerint csoportosítja és rendezi a termékeket. Az árut kijuttatja a raktárból, az árut rekeszekbe és polcokra rendezi, a polcokat feltölti.

Címkézést végez, illetve a megfelelő tájékoztató táblákat, feliratokat kihelyezi a polcokra. Figyeli az áru fogyását és szükség esetén pótolja a fogyóban lévő termékeket, gondoskodik az időbeni feltöltésről. Másodlagos kihelyezéseket (például bejárat, kínálópult) épít és lebont. Szétválogatja és a helyére viszi a visszárut (a vevők által a pénztárnál, vagy a boltban nem az eredeti helyén hagyott árut) és kezeli a szállítói visszárut. Kezeli az árumozgató eszközöket, a raktár számítógépeit és kapcsolódó egységeit, vonalkódleolvasót használ.

A „Bolti előkészítő” a Kereskedelmi értékesítő 4 0416 13 02 kapcsolódó részszakmája.

# /- #boltielőkészítőtanfolyam #boltielőkészítőképzés #boltielőkészítőtanfolyamról #boltielőkészítőoktatás #boltielőkészítővizsga #boltielőkészítőrészszakma

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

Bolti előkészítő | Bolti előkészítő részszakma | Kereskedelem | Tanfolyam | Szakképesítések Szakmai képzések

This entry was posted in Egyéb and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.