Sportszervező munkatárs tanfolyam

Közreműködik sportszervezetek, sportszövetségek szakmai feladatainak ellátásában, 
működésének biztosításában.
Sportszervező munkatárs tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Sportszervező munkatárs tanfolyam, Sportszervező munkatárs képzés, Sportszervező munkatárs tanfolyam, Felnőttképzés

 Közreműködik a sporttevékenység fejlesztését szolgáló projektek előkészítésében, lebonyolításában. Edzőtáborokat, sportversenyeket és egyéb sportrendezvényeket szervez. A sportrendezvény tervezésében, szervezésében aktív szerepet vállal. Koordinálja a rendezvénnyel kapcsolatos marketingfeladatokat.

Közreműködik a tevékenységével összefüggő jogi és igazgatási feladatok ellátásában (egyeztetések, programok, engedélyek, nyilvántartások, jelentések, költségvetés stb.). Ellátja a versenyek előkészítésével, lebonyolításával kapcsolatos feladatokat (szakmai egyeztetés, forgatókönyv elkészítése, egészségügyi szolgálat igénylése, közreműködők biztosítása és tevékenységük megszervezése) és az utómunkálatokat. Részt vesz az sportolók foglalkozásai, versenyei szervezésében. Sporthoz és rekreációhoz kapcsolódó rendezvényeket szervez.

Szakképesítés sorszáma: 10144001
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.01.08

# /- #sportszervezőmunkatárs #sportszervezőmunkatárstanfolyam #sportszervezőmunkatársképzés #sportszervezőmunkatárstanfolyamról #sportszervezőmunkatársoktatás #sportszervezőmunkatársvizsga

This entry was posted in Egyéb and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.