Szakács (Komplex) OKJ tanfolyamra becsatlakozási lehetőség

Becsatlakozási lehetőség Szakács (Komplex) OKJ tanfolyamra!
Szakács (Komplex) OKJ tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Szakács (Komplex) OKJ, Szakács (Komplex) OKJ tanfolyam, Felnőttképzés

A szakács feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése, valamint az elkészített ételek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a vendégek számára éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátó-ipari egységekben.

A szakképesítéssel rendelkező képes:
napi és alkalmi étrendet, étlapot, időszakos ajánlatokat összeállítani
az ételekhez a nyersanyagokat és azok mennyiségét meghatározni
felmérni a meglévő készletek mennyiségét
árut átvenni
előkészíteni és rendeltetésszerűen használni a munkaterületet, gépeket, berendezéseket, eszközöket, kézi szerszámokat
nyersanyagokat előkészíteni 
a konyhatechnológiai eljárásokat tudatosan alkalmazni
különféle ételeket készíteni
az elkészített ételeket melegen illetve hidegen tartani,
a szakmaiság, a praktikusság és az esztétikusság figyelembe vételével az ételeket megtálalni, díszíteni
a maradványokat kezelni
a segédszemélyzet munkáját összehangolni, irányítani
feladatait az élelmiszerbiztonsági követelményeknek megfelelően végezni
technológiai műveletek leírásait idegen nyelven megérteni, felhasználni

OKJ azonosító:34 811 04
Engedélyszám: E-000526/2014A016

-RÉSZLETFIZETÉS BIZTOSÍTOTT-

Utolsó lehetőség, hogy gyorsan szakmát szerezhess!

Ne maradj le, csatlakozz képzésünkhöz, létszámaink korlátozottak!

Érdeklődni: 06-70/676-6835 | 06-30/733-7538 | 06-30/636-6852 /H-P : 08:00 – 16:30-ig

# /- #szakács  #szakácsokj #szakácsokjtanfolyam #szakácsokjképzés #szakácsokjtanfolyamról #szakácsokjoktatás #szakácsokjvizsga

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet.

Szakács (Komplex) OKJ | Becsatlakozási lehetőség (OKJ) |  Tanfolyam | Szakképesítések Szakmai képzések

This entry was posted in Egyéb and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.